
Pekárna Kabát
Pekárna Kabát Kabat Cvrček
0.8 kgDelivery within 60 minutes
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Chleba z kvalitní žitné a chlebové mouky doplněný o kmín.
Kabátův cvrček je vyrobený ručně ze slaného, kynutého těsta podle starých receptur našich babiček a dědečků. Cvrček má vláčnou texturu a příjemně kmínovou chuť.
Použití
Určeno k přímé spotřebě. Čerstvý chléb je ideální ke snídani či svačině. Můžete si ho vychutnat ale i jako přílohu ke grilování.
O výrobci
Česká pekárna, jejíž historie sahá až do roku 1992 a vede jí dnes již druhá generace rodiny Kabátů, to je Pekárna Kabát. Firma se specializuje na ruční výrobu pečiva podle tradičních receptur. Zakládá si poctivém pekařském řemeslu, které kdysi dělali naši dědové a pradědové.
Produkty jsou vyráběny z prvotřídních surovin, které jsou převážně českého původ. To vše bez chemických přísad a potravinářských náhražek. Kromě tradičního sladkého a slaného pečiva, se společnost zaměřuje také na výrobu obložených baget, housek a chlebíčků. V neposlední řadě najdete na jejich pultech také klasické cukrářské výrobky.
Skladování
Skladujte v suchu při pokojové teplotě do 24 °C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření.
Výrobce
Pekárna Kabát, s.r.o.
Nad zavážkou 1184/5
143 00 Praha 4
Česká republika
PŠENIČNÁ mouka chlebová, ŽITNÁ mouka, kmín celý, kmín drcený, jedlá sůl, pitná voda, zlepšující přípravek [PŠENIČNÁ mouka, látka zlepšující mouku: kyselina askorbová; enzymy (amyláza, lipáza, proteáza, xylanáza), PŠENICE], enzymatický přípravek [PŠENIČNÁ mouka, estery monoglyceridů s kyselinou mono- a diacetyl vinnou; protispékavá látka: uhličitan vápenatý; kyselina askorbová, enzymy (obsahují PŠENICI)], zlepšující přípravek II. (PŠENIČNÝ lepek, ŽITNÁ mouka, sušená šťáva z aceroly, enzym: PŠENIČNÝ lepek).
Nutritional values per 100 g
Energy value | 1040 kJ/248.5 kCal |
Fats | 0.9 g |
including saturated fatty acids | 0.2 g |
Carbohydrates | 50.5 g |
including sugars | 1.7 g |
Protein | 8.4 g |
Salt | 1.39 g |
Fibre | 4.18 g |
Allergens
Cereals (gluten) |