• Milí zákazníci, dnes 25. 12. je jediný den, kdy jsou pomyslné výlohy našeho obchodu zavřené a od 26. 12. se na vás budeme opět těšit v plné síle. Přejeme krásné svátky!
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

4 PORCEDo hodinky

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 350 g uvařené čočky
  • 300 g oloupaných brambor, varný typ B
  • 150 g oloupané mrkve
  • 150 g cherry rajčat
  • 100 g oloupané cibule
  • 100 g řapíkatého celeru
  • 80 g olivového oleje
  • 10 g oloupaného česneku
  • 400 ml zeleninového vývaru
  • 1 lžíce najemno nakrájené plocholisté petržele
  • 1 lžíce najemno nakrájeného rozmarýnu
  • čerstvě mletý pepř
  • sůl

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Cibuli a česnek nakrájíme najemno. Mrkev, řapíkatý celer a brambory nakrájíme na kostky o hraně 1 cm.
  • 2V kastrolu na vyšším ohni rozehřejeme olej, přidáme mrkev a celer a orestujeme je za častého míchání dozlatova. Přidáme cibuli a orestujeme ji dozlatova. Přidáme česnek a rozmarýn a restujeme 20 vteřin.
  • 3Přilijeme vývar a 200 ml vody, přidáme brambory a 1 kávovou lžičku soli a přivedeme k varu. Stáhneme oheň na třetinu a vaříme, dokud nejsou brambory skoro měkké. Poté přidáme čočku a vaříme, než jsou brambory zcela uvařené.
  • 4Dle chuti osolíme a opepříme a vmícháme nakrájenou petržel. Rajčata překrojíme napůl a vmícháme je do hotového pokrmu.
Tip
Místo zeleninového vývaru můžete použít vodu.
Roman Vaněk
S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

SUROVINY