4 PORCERychlovka
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 1 vejce uvařené natvrdo
- 170 g tofu
- 60 g nakládaných okurek
- 60 g majonézy
- 30 g jarní cibulky
- 20 g dijonské hořčice
- 20 g kaparů
- 1 stroužek česneku
- 1 lžíce nahrubo nakrájené bazalky
- 1 lžíce nahrubo nakrájené plocholisté petržele
- 1 lžíce olivového oleje
- 1 lžička najemno nakrájeného koriandru
- šťáva z ½ citronu
- špetka pepře
- špetka soli
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Kapary nasekáme nahrubo, okurky, jarní cibulku a vejce nakrájíme najemno.
- 2Česnek podélně rozkrojíme, vyjmeme z něho středový klíček a ten vyhodíme. Česnek nakrájíme najemno.
- 3šechny suroviny kromě tofu smícháme v misce dohromady.
- 4Tofu rozdrobíme nebo rozmačkáme vidličkou a vmícháme ho do salátu. Dle potřeby dosolíme.
Roman Vaněk
S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef