Košík

4 PORCERychlovka

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 1 vejce uvařené natvrdo
  • 170 g tofu
  • 60 g nakládaných okurek
  • 60 g majonézy
  • 30 g jarní cibulky
  • 20 g dijonské hořčice
  • 20 g kaparů
  • 1 stroužek česneku
  • 1 lžíce nahrubo nakrájené bazalky
  • 1 lžíce nahrubo nakrájené plocholisté petržele
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 1 lžička najemno nakrájeného koriandru
  • šťáva z ½ citronu
  • špetka pepře
  • špetka soli

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Kapary nasekáme nahrubo, okurky, jarní cibulku a vejce nakrájíme najemno.
  • 2Česnek podélně rozkrojíme, vyjmeme z něho středový klíček a ten vyhodíme. Česnek nakrájíme najemno.
  • 3šechny suroviny kromě tofu smícháme v misce dohromady.
  • 4Tofu rozdrobíme nebo rozmačkáme vidličkou a vmícháme ho do salátu. Dle potřeby dosolíme.
Roman Vaněk
S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

SUROVINY