• Milí zákazníci, dnes 25. 12. je jediný den, kdy jsou pomyslné výlohy našeho obchodu zavřené a od 26. 12. se na vás budeme opět těšit v plné síle. Přejeme krásné svátky!
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 150 g scezené konzervované cizrny
  • 20 g sušených hub
  • 50 g cibule
  • 50 g anglické slaniny
  • 110 g celeru
  • 110 g mrkve
  • 110 g brambor
  • 5 lžic olivového oleje
  • 4 snítky tymiánu
  • špetka čerstvě mletého pepře
  • 1 lžička soli

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Sušené houby namočíme do 100 ml vody.
  • 2Cibuli očistíme a nakrájíme najemno. Celer, mrkev a brambory očistíme a nakrájíme na kostky o hraně 0,5 cm. Slaninu nakrájíme na kostky o hraně 0,5 cm.
  • 3V kastrolu na středním ohni rozehřejeme olej a necháme na něm zesklovatět cibuli. Přidáme nakrájenou zeleninu a restujeme za občasného míchání 5 minut. Přidáme tymián, sůl a pepř a promícháme.
  • 4Přidáme nakrájenou slaninu a za občasného míchání restujeme 1 minutu. Přidáme cizrnu a restujeme další 1 minutu. Přidáme namočené houby i s vodou, ve které se máčely, a přilijeme 600 ml vody. Přivedeme k varu a vaříme 25 minut nebo než je zelenina měkká na skus. Dle chuti osolíme a opepříme.
Roman Vaněk
S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

SUROVINY