Získejte exkluzivní výhody za vaši první objednávku:

Doručení už od 60 minut

30 dní doprava zdarma

100% záruka spokojenosti

Doprava

Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 400 g fenyklu
  • 1 sladké jablko
  • 2 pomeranče
  • 2 lžíce najemno nakrájené máty
  • 4 lžíce olivového oleje
  • 4 hrsti rukoly
  • šťáva z 1 citronu
  • ½ lžičky cukru krupice
  • sůl
  • pepř

SNOUBENÍ POKRMU S VÍNEM

  • Síla salátu nejlépe vynikne v kombinaci se svěžími, lehkými víny. Volte bílá či šumivá a se šťavnatou kyselinou.

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1
    Z fenyklů odkrojíme vršky, bulvy podélně rozkrojíme, vyřízneme z nich tuhý střed a pak je nakrájíme na jemné plátky silné cca 1–2 mm. Vložíme je na 10 minut do mísy s ledovou vodou, budou pak křupavější. Poté je vyndáme a necháme v cedníku okapat.
  • 2
    Z jablka vykrojíme jádřinec a dužninu nakrájíme na jemné plátky.
  • 3
    Pomeranče oloupeme a vykrojíme z nich jednotlivé dílky. Ze zbylé dužniny vymačkáme do misky šťávu.
  • 4
    V míse smícháme všechny suroviny a promícháme. Dochutíme špetkou soli a čerstvě mletým pepřem a promícháme.
Roman Vaněk
S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

SUROVINY

SNOUBENÍ POKRMU S VÍNEM