1 PORCERychlovka
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 100 g hovězí svíčkové nebo vyzrálého roštěnce
- 15 g kaparů
- 15 g parmezánu
- 10 g ančoviček
- 10 g oloupané šalotky
- špetka čerstvě mletého pepře
- 2 lžíce olivového oleje
- 1 lžička soli
PIVO VHODNÉ K TOMUTO POKRMU
- Tento pokrm si nejlépe vychutnáte s pivem Gambrinus Patron 12
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Vychlazené maso nakrájíme na kostičky o hraně 3 mm.
- 2Ančovičky, kapary, parmezán a šalotku nakrájíme najemno. Smícháme je s nakrájeným masem, olivovým olejem, solí a pepřem.
- 3Dáme na 30 minut vychladit do lednice.
Roman Vaněk
S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef