Košík

1 PORCERychlovka

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 100 g hovězí svíčkové nebo vyzrálého roštěnce
  • 15 g kaparů
  • 15 g parmezánu
  • 10 g ančoviček
  • 10 g oloupané šalotky
  • špetka čerstvě mletého pepře
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 1 lžička soli

PIVO VHODNÉ K TOMUTO POKRMU

  • Tento pokrm si nejlépe vychutnáte s pivem Gambrinus Patron 12

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Vychlazené maso nakrájíme na kostičky o hraně 3 mm.
  • 2Ančovičky, kapary, parmezán a šalotku nakrájíme najemno. Smícháme je s nakrájeným masem, olivovým olejem, solí a pepřem.
  • 3Dáme na 30 minut vychladit do lednice.
Roman Vaněk
S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

SUROVINY

PIVO VHODNÉ K TOMUTO POKRMU