Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 150 g ředkviček
  • 100 g lučiny
  • 50 g měkkého tvarohu
  • řemeslný chléb
  • 1 kávová lžička nastrouhané citronové kůry a 1 kávová lžička citronové šťávy
  • 1 lžíce nakrájené pažitky
  • 1 kávová lžička soli

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 150 g ředkviček nakrájíme na kostičky o hraně 3 mm. Zbytek nastrouháme najemno do mísy. Přidáme nakrájené ředkvičky, promícháme, stlačíme a slijeme přebytečnou vodu.
  • 2Do mísy přidáme zbylé suroviny a promícháme.
Tip
Pozor, strouhejte pouze žlutou část citronové kůry. Bílá je hořká.
Roman Vaněk
S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

SUROVINY