2 PORCERychlovka
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 150 g ředkviček
- 100 g lučiny
- 50 g měkkého tvarohu
- řemeslný chléb
- 1 kávová lžička nastrouhané citronové kůry a 1 kávová lžička citronové šťávy
- 1 lžíce nakrájené pažitky
- 1 kávová lžička soli
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 150 g ředkviček nakrájíme na kostičky o hraně 3 mm. Zbytek nastrouháme najemno do mísy. Přidáme nakrájené ředkvičky, promícháme, stlačíme a slijeme přebytečnou vodu.
- 2Do mísy přidáme zbylé suroviny a promícháme.
Tip
Pozor, strouhejte pouze žlutou část citronové kůry. Bílá je hořká.
Roman Vaněk
S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef