4 PORCEDo hodinky
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 600 g menších žampionů
- 400 g strouhanky
- 200 g hladké mouky
- 2 vejce
- slunečnicový olej na smažení
- sůl
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Žampiony očistíme a obalíme postupně v mouce, v osolených rozšlehaných vejcích a strouhance. Ve vyšší pánvi na středním ohni rozehřejeme vyšší vrstvu oleje a obalené žampiony v něm smažíme ze všech stran dozlatova.
Tip
Trojobal bude chutnější a křupavější, když do vajec nalijete 50 ml světlého piva.
Smažené žampiony podávejte s tatarskou omáčkou.
Roman Vaněk
S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef