Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY NA MASO

  • 450 g mletého vepřového masa z plece
  • 1 červená chilli paprička
  • 3 lžíce strouhanky
  • 3 lžičky kari pasty
  • 50 g cibule
  • 2 lžíce citronové šťávy
  • 2 lžíce najemno nakrájeného koriandru
  • 2 lžičky třtinového cukru
  • rostlinný olej na smažení
  • špetka pepře
  • 1 lžička soli

SUROVINY NA DIP

  • 150 ml bílého jogurtu
  • 3 lžíce najemno nakrájeného koriandru
  • pepř
  • sůl

JEŠTĚ POTŘEBUJETE

  • kuchyňské papíry

SNOUBENÍ POKRMU S PIVEM

  • Tento pokrm si nejlépe vychutnáte se sklenkou dobře vychlazeného piva.

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP NA MASO

  • 1Chilli papričku rozkrojíme, vyndáme semínka a papričku nakrájíme najemno.
  • 2Všechny suroviny smícháme v míse dohromady a dáme odležet do lednice na 20 minut.
  • 3Odleželé maso rozdělíme na 12 částí a vytvarujeme z nich kuličky.
  • 4V pánvi rozpálíme na středním ohni vyšší vrstvu oleje a kuličky usmažíme dozlatova. Položíme na talíř s kuchyňským papírem, který odsaje přebytečný tuk.

POSTUP NA DIP

  • 1Jogurt smícháme s koriandrem a dle chuti ho osolíme a opepříme.
Roman Vaněk
S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

SUROVINY NA MASO

SUROVINY NA DIP

JEŠTĚ POTŘEBUJETE

SNOUBENÍ POKRMU S PIVEM