Cart

2 PortionsDo hodinkyHit

Buy all ingredients right below the recipe

INGREDIENTS FOR MEAT

  • 450 g mletého vepřového masa z plece
  • 1 červená chilli paprička
  • 3 lžíce strouhanky
  • 3 lžičky kari pasty
  • 50 g cibule
  • 2 lžíce citronové šťávy
  • 2 lžíce najemno nakrájeného koriandru
  • 2 lžičky třtinového cukru
  • rostlinný olej na smažení
  • špetka pepře
  • 1 lžička soli

INGREDIENTS FOR DIP

  • 150 ml bílého jogurtu
  • 3 lžíce najemno nakrájeného koriandru
  • pepř
  • sůl

YOU ALSO NEED

  • kuchyňské papíry

PAIRING DISHES WITH BEER

  • Tento pokrm si nejlépe vychutnáte se sklenkou dobře vychlazeného piva.

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

INSTRUCTIONS FOR MEAT

  • 1Chilli papričku rozkrojíme, vyndáme semínka a papričku nakrájíme najemno.
  • 2Všechny suroviny smícháme v míse dohromady a dáme odležet do lednice na 20 minut.
  • 3Odleželé maso rozdělíme na 12 částí a vytvarujeme z nich kuličky.
  • 4V pánvi rozpálíme na středním ohni vyšší vrstvu oleje a kuličky usmažíme dozlatova. Položíme na talíř s kuchyňským papírem, který odsaje přebytečný tuk.

INSTRUCTIONS FOR DIP

  • 1Jogurt smícháme s koriandrem a dle chuti ho osolíme a opepříme.
Roman Vaněk
Together with Rohlík, I’ve put together a selection of the most popular recipes from my cookbooks and linked them with the right ingredients. Let us know how the recipe turned out #rohlikchef

INGREDIENTS FOR MEAT

INGREDIENTS FOR DIP

YOU ALSO NEED

PAIRING DISHES WITH BEER