4 PORCERychlovka
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 200 g sýra Hermelín
- 150 g majonézy
- 50 g měkkého salámu
- 50 g bílého jogurtu
- 20 g cibule
- 1 vejce uvařené natvrdo
- 1 lžíce plnotučné hořčice
- čerstvě mletý pepř
- sůl
SNOUBENÍ POKRMU S VÍNEM
- Chuťové pohárky na začátku jídla nejlépe naladíte svěžím šumivým vínem.
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Hermelín nastrouháme na hrubém struhadle a dáme do mísy.
- 2Vejce oloupeme, nastrouháme na hrubém struhadle a přidáme do mísy.
- 3Salám nakrájíme na malé kostičky a přidáme do mísy.
- 4Cibuli očistíme, nakrájíme najemno a přidáme do mísy.
- 5Do mísy přidáme zbylé suroviny, osolíme, opepříme a vše promícháme. Dáme na 10 minut odležet do ledničky.
Roman Vaněk
S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef