Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
4 PORCEDo hodinky

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 500 g čerstvých jahod
  • 200 g créme fraîche
  • 1 vanilkový lusk
  • 2-3 lžic moučkového cukru
  • 100 g čokolády na vaření
  • Trochu mléka
  • Cca 5 ks Lotus sušenek
  • 8 lístků máty

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Vanilkový lusk rozřízneme podélně a vyškrábneme semínka, ta přidáme do créme fraîche. Přidáme moučkový cukr a prošleháme. Ve vodní lázni necháme rozpustit čokoládu s trochou mléka. Vhodíme slupku od vanilkového lusku a vhodíme nasekanou mátu. Necháme alespoň 10 minut propojit chutě.
  • 2Jahody rozřízneme do kříže a seřízneme spodek tak, aby stály. Poté je namáčíme zespoda zhruba do poloviny do čokolády a naplníme créme fraîche. Posypeme rozdrcenými Lotus sušenkami a podáváme.
Zuzana Nová
Zuzana je dvojnásobná máma, skvělá kuchařka a pisatelka blogu Nová kuchyně. A navíc připravuje recepty speciálně pro Rohlík, takže i pro vás. Ochutnejte něco z jejích dobrot.

SUROVINY