2 PORCEDo hodinky
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 1 cibule
- 1 mrkev
- 2 stroužky česneku
- 1 plechovka červených fazolí
- 3 lžíce rajčatové pasty
- 1 lžička mleté papriky
- 1 lžička oregana
- ½ lžičky mletého chilli
- Špetka soli
- 1 lžíce oleje
- 2 velké tortilly
- 1 ks avokádo
- Šťáva z 1/2 citronu
- 2 hrsti salátu
- 1 velké rajče
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Zeleninu očistíme. Cibuli a česnek nakrájíme nadrobno. Mrkev na drobné kostky.
- 2Na pánev nalijeme olej a na mírném plameni osmažíme připravenou zeleninu. Poté přidáme rajčatovou pastu a koření, zamícháme. Přidáme propláchnuté fazole a vařečkou je částečně rozmačkáme. Dochutíme solí, zamícháme a necháme prohřát.
- 3Avokádo rozpůlíme, zbavíme pecky a slupky a rozmačkáme vidličkou. Přidáme šťávu z půlky citronu a dochutíme solí a pepřem. Zamícháme.
- 4Na tortillu poklademe natrhaný či nakrájený salát, fazolovou směs, rozmačkané avokádo a na plátky nakrájená rajčata. Opatrně zabalíme a burrito opečeme na pánvi z obou stran.
Hana Pospíchalová
Hanka z blogu www.vkuchynishankou.cz se zdravému životnímu stylu věnuje už 13 let. Pro Rohlík tvoří úžasné zdravé recepty, kterým nechybí šmrnc a lahodná chuť!