Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY NA BBQ OMÁČKU

  • 100 ml kečupu
  • 60 ml balzamikového octa
  • 100 g rajčatového protlaku
  • 60 g hnědého cukru
  • 20 g medu
  • 2 lžičky uzené soli
  • 1 lžička granulovaného česneku
  • Worcestershire omáčka

SUROVINY NA COLESLAW

  • 500 g bílého zelí
  • 100 g mrkve
  • 1 cibule
  • 80 g zakysané smetany
  • 50 g majonézy
  • 1 lžíce citronové šťávy
  • 1 lžíce bílého vinného octa
  • 1 lžička hořčice
  • 1 lžička cukru
  • 1 lžička soli
  • 1 špetka mletého černého pepře

JEŠTĚ POTŘEBUJETE

  • Trhané vepřové maso
  • 4x hamburgerová bulka

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP NA BBQ OMÁČKU

  • 1Všechny suroviny dáme do hrnce a vaříme na mírném ohni cca 10 minut.
  • 2Celou dobu mícháme, až do zhoustnutí omáčky.

POSTUP NA COLESLAW

  • 1Nejprve očistíme bílé zelí a nakrájíme nožem na chleba na proužky široké cca 2 mm.
  • 2Zelí přendáme do vetší mísy. Poté zelí posypeme 1 lžičkou soli a proužky zelí hněteme oběma rukama asi 1 minutu , dokud nezměknou. Poté necháme zelí alespoň 2-3 minuty odstát, aby pustilo ještě více vody.
  • 3Proužky zelí pak vložíme do kuchyňského síta a znovu je silně vymačkáme.
  • 4Poté vrátíme zelí zpět do mísy, oloupeme mrkev, kterou nastrouháme nadrobno. Cibuli oloupeme a nakrájíme na jemné kostičky. Obojí přidáme do mísy se zelím.
  • 5Na dresink coleslaw smícháme v malé misce metličkou: zakysanou smetanu, majonézu, citronovou šťávu, bílý vinný ocet, cukr, hořčici, ½ lžičky soli a špetku mletého černého pepře.
  • 6Dresink na coleslaw smícháme s připraveným zelím.

POSTUP NA SESTAVENÍ BURGERU

  • 1Hamburgerovou bulku rozkrojíme a jednu půlku natřeme bbq omáčkou. Poté přidáme trhané vepřové maso (ohřáté). Na maso dáme libovolné množství salátu coleslaw. Přiklopíme druhou polovinou bulky a můžeme podávat.
Rohlík vaří

SUROVINY NA BBQ OMÁČKU

SUROVINY NA COLESLAW

JEŠTĚ POTŘEBUJETE