2 PORCERychlovka
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 1 celozrnná bageta
- 4 vejce
- 1 lžička sojové omáčky
- 1 lžíce olivového oleje
- 200 g hnědých žampionů
- 1 šalotka
- 2 stroužky česneku
- 20 g vlašských ořechů
- Hrst listů zelené petržele
- Špetka soli
- Špetka mletého pepře
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Šalotku nakrájíme nadrobno. Žampiony očistíme a nakrájíme na menší kousky. Vlašské ořechy překrájíme a následně opražíme na suché pánvi.
- 2Bagetu nakrájíme šikmým řezem na plátky, lehce zakápneme olivovým olejem a opečeme na pánvi z obou stran.
- 3Poté usmažíme volská oka. Jemně je osolíme.
- 4Do pánve kápneme trochu oleje, přidáme šalotku a po chvíli také žampiony. Dusíme do změknutí několik minut. Dochutíme solí, mletým pepřem a sójovou omáčkou. Přisypeme opražené ořechy a nadrobno nakrájenou zelenou petržel.
- 5Žampionovou směs podáváme na bagetce společně s volským okem.
Hana Pospíchalová
Hanka z blogu www.vkuchynishankou.cz se zdravému životnímu stylu věnuje už 13 let. Pro Rohlík tvoří úžasné zdravé recepty, kterým nechybí šmrnc a lahodná chuť!