• Milí zákazníci, dnes už jsme naše pomyslné výlohy našeho obchodu zavřeli a 26.12. se na Vás budeme opět těšit. Přejeme krásné svátky!
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 1 celozrnná bageta
  • 4 vejce
  • 1 lžička sojové omáčky
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 200 g hnědých žampionů
  • 1 šalotka
  • 2 stroužky česneku
  • 20 g vlašských ořechů
  • Hrst listů zelené petržele
  • Špetka soli
  • Špetka mletého pepře

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Šalotku nakrájíme nadrobno. Žampiony očistíme a nakrájíme na menší kousky. Vlašské ořechy překrájíme a následně opražíme na suché pánvi.
  • 2Bagetu nakrájíme šikmým řezem na plátky, lehce zakápneme olivovým olejem a opečeme na pánvi z obou stran.
  • 3Poté usmažíme volská oka. Jemně je osolíme.
  • 4Do pánve kápneme trochu oleje, přidáme šalotku a po chvíli také žampiony. Dusíme do změknutí několik minut. Dochutíme solí, mletým pepřem a sójovou omáčkou. Přisypeme opražené ořechy a nadrobno nakrájenou zelenou petržel.
  • 5Žampionovou směs podáváme na bagetce společně s volským okem.
Hana Pospíchalová
Hanka z blogu www.vkuchynishankou.cz se zdravému životnímu stylu věnuje už 13 let. Pro Rohlík tvoří úžasné zdravé recepty, kterým nechybí šmrnc a lahodná chuť!

SUROVINY