Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
6 PORCÍDo hodinky

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 100 g podmáslí
  • 2 vejce
  • 1 citron
  • 60 g slunečnicového oleje
  • 150 g špaldové hladké mouky
  • 50 g erythritolu
  • 50 g cukru
  • 1 lžička vanilkového extraktu
  • 50 g kukuřičné polenty
  • 15 g máku
  • 5 g prášku do pečiva
  • 5 g jedlé sody

JEŠTĚ POTŘEBUJETE

  • Pečící papír

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Vejce rozklepneme a oddělíme žloutky od bílků. Ty vyšleháme se špetkou soli do tuhého sněhu. Žloutky s cukrem a erythritolem vyšleháme do pěny. Přidáme citronovou kůru, šťávu z celého citronu, podmáslí a vanilkový extrakt. Přidáme všechny suché suroviny a promícháme. Následně přilijeme olej a zapracujeme jej do těsta. Na závěr přidáme sníh z bílků. Zlehka jej do těsta zapracujeme jen stěrkou, nešleháme.
  • 2Zapneme troubu na horní a dolní ohřev a nastavíme 170 °C.
  • 3Do formy na chlebíček vložíme pečící papír a nalijeme do ní těsto. Na povrchu uhladíme a vložíme do trouby. Pečeme 35-40 minut. Propečení chlebíčku otestujeme špejlí, jakmile se těsto na špejli nelepí, je propečené a můžeme jej z trouby vytáhnout.
Hana Pospíchalová
Hanka z blogu www.vkuchynishankou.cz se zdravému životnímu stylu věnuje už 13 let. Pro Rohlík tvoří úžasné zdravé recepty, kterým nechybí šmrnc a lahodná chuť!

SUROVINY

JEŠTĚ POTŘEBUJETE