Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 500 g kuřecích prsou (nakrájených na menší kostičky)
  • 300 ml kuřecího vývaru (nebo zeleninového, lze nahradit i bujonem)
  • 250 ml smetany na vaření (12 % tuku)
  • 60 g parmazánu (nastrouhaného najemno)
  • 1 velká žlutá cibule
  • 3 stroužky česneku
  • 200 g čerstvého špenátu (nebo 200 g rozmraženého)
  • 400 g gnocchi v suchém stavu
  • 3 lžíce řepkového oleje
  • 1 lžíce provensálského koření
  • Sůl

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Nejprve kuřecí maso okořeňte provensálským kořením, solí a pepřem.
  • 2Ve větší pánvi rozehřejte olej na středním až silném plameni, poté přidejte kuřecí maso a restujte 6–8 minut na středním plameni. Mezitím nakrájejte cibuli najemno a česnek propasírujte.
  • 3Hotové maso vyndejte z pánve a nasypte do ní cibuli a česnek. Restujte 2–3 minuty, poté zalijte vývarem a nechte provařit 2–3 minuty na mírném až silném plameni. Následně přidejte gnocchi, pomalu přimíchejte smetanu a vařte 2–3 minuty. Poté přidejte špenát a kuřecí maso a vařte další 2 minuty. Nakonec do pánve nasypte parmazán, dochuťte solí a pepřem a podávejte.
30 minut v kuchyni
Chcete si pochutnat, ale pro to, abyste stáli půl dne u plotny, jste se nenarodili? Tak to jste na správné adrese! Vařte rychle, chutně a dostupně. Autorka fotografie je Marie Bartošová.

SUROVINY