Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 225 g svíčkové nebo kýty nakrájené na tenké plátky po odstranění tuku
  • 50g sáček s omáčkou Lee Kum Kee Stir-Fry omáčka na nudle v hongkongském stylu
  • 125 g podélně půlené brokolice
  • 1 malá mrkev nakrájená na hranolky
  • ½ červené papriky, tence nakrájené
  • 1 lžíce oleje

PŘÍLOHA

  • Rýže

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Na pánvi wok nebo na velké restovací pánvi rozpalte olej, přidejte hovězí a 2 minuty restujte metodou stir-fry (tj. míchat a smažit).
  • 2Přidejte zeleninu, restujte další 3–4 minuty za stálého míchání.
  • 3Vlijte obsah sáčku Lee Kum Kee Stir-Fry omáčka na nudle v hongkongském stylu, postříkejte trochou vody a 2 minuty prohřívejte. Podávejte s rýží.
Tip
Svíčkovou, nebo kýtu můžete vyměnit za kuřecí, vepřové, nebo zeleninu.
LEE KUM KEE

SUROVINY

PŘÍLOHA