2 PORCEDo hodinky
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 225 g svíčkové nebo kýty nakrájené na tenké plátky po odstranění tuku
- 50g sáček s omáčkou Lee Kum Kee Stir-Fry omáčka na nudle v hongkongském stylu
- 125 g podélně půlené brokolice
- 1 malá mrkev nakrájená na hranolky
- ½ červené papriky, tence nakrájené
- 1 lžíce oleje
PŘÍLOHA
- Rýže
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Na pánvi wok nebo na velké restovací pánvi rozpalte olej, přidejte hovězí a 2 minuty restujte metodou stir-fry (tj. míchat a smažit).
- 2Přidejte zeleninu, restujte další 3–4 minuty za stálého míchání.
- 3Vlijte obsah sáčku Lee Kum Kee Stir-Fry omáčka na nudle v hongkongském stylu, postříkejte trochou vody a 2 minuty prohřívejte. Podávejte s rýží.
Tip
Svíčkovou, nebo kýtu můžete vyměnit za kuřecí, vepřové, nebo zeleninu.