• Milí zákazníci, dnes 25. 12. je jediný den, kdy jsou pomyslné výlohy našeho obchodu zavřené a od 26. 12. se na vás budeme opět těšit v plné síle. Přejeme krásné svátky!
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

1 TORTILLADo hodinky

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 50 g anglické slaniny
  • 30 g eidamu
  • 1⁄2 střední žluté cibule
  • Lžíce čerstvé petrželové natě (můžete vynechat)
  • 2 vejce velikosti M
  • 1 pšeničná tortilla (⌀ 20 cm)
  • Řepkový olej
  • Sůl
  • Pepř

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Nejprve si připravte ingredience: Slaninu nakrájejte na malé kostičky a cibuli najemno. Petrželovou nať nasekejte najemno a eidam nastrouhejte nahrubo.
  • 2V pánvi, do které nejlépe sedí tortilla (ideálně tedy o průměru 20 cm), opražte slaninu na mírném až středním plameni (cca 1–2 minuty). Jakmile pustí tuk, přidejte cibuli a restujte 2–3 minuty na mírném plameni. Mezitím v hrníčku vidličkou rozšlehejte vejce s petrželovou natí, solí a pepřem.
  • 3Opraženou cibuli se slaninou zalijte vejci tak, aby směs byla velká jako tortilla, a bez zasahování nechte vejce cca 10–20 sekund na pánvi na mírném plameni. Takto z poloviny hotová vejce přikryjte tortillou a nechte je se přilepit (dalších cca 10 sekund). Poté tortillu opatrně otočte směrem dolů na pánev a vršek (vaječnou část) zasypte sýrem. Jakmile bude sýr rozpuštěný, tortillu zarolujte a podávejte teplou.
30 minut v kuchyni
Chcete si pochutnat, ale pro to, abyste stáli půl dne u plotny, jste se nenarodili? Tak to jste na správné adrese! Vařte rychle, chutně a dostupně. Autorka fotografie je Marie Bartošová.

SUROVINY