Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 2 lžíce olivového oleje
  • 4 kuřecí prsa (nakrájená na kousky)
  • 1 větší žlutá cibule (nakrájená na kostičky)
  • 3 sušené bobkové listy
  • 5 g čerstvého tymiánu
  • 1 lžička sušeného oregana
  • 10 g čerstvé petrželové natě (nakrájené najemno)
  • 3 stroužky česneku (nakrájené nahrubo)
  • Krájená rajčata ze 2 plechovek (2× 400 g)
  • 1 lžíce třtinového cukru krystal
  • 1 balení celozrnných gnocchi v suchém stavu (500 g)
  • 40 g parmazánu (nastrouhaného najemno)
  • Sůl
  • Pepř

SUROVINY K TIPU

  • Čerstvá bazalka

MOHLO BY SE HODIT

  • Pomůcky na vaření

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Ve větší pánvi rozehřejte na mírném plameni olej. Poté plamen zvyšte na střední až silný stupeň, přidejte kuřecí prsa a restujte 7–8 minut, dokud se maso nezatáhne. Následně plamen snižte na střední stupeň, kuře z pánve odeberte, dejte na ni cibuli a restujte 5–6 minut. Poté přidejte bobkové listy, tymián, oregano, petrželovou nať a česnek. Restujte 1–2 minuty a poté vše zalijte rajčaty. Plechovky nevyhazujte, naplňte je vodou a tu nalijte do pánve.
  • 2Rajčatovou směs vařte cca 15 minut na silném plameni. Poté plamen snižte na střední stupeň, přidejte kuřecí maso a cukr a vařte dalších 5 minut. Následně přidejte gnocchi, parmazán, sůl a pepř a vařte 8–10 minut (nebo podle doby uvedené na obalu) za občasného míchání, aby se gnocchi nepřichytily na dno hrnce.
Tip
Před podáváním posypte najemno nasekanou čerstvou bazalkou.
Jíme zdravě
Naučte se jíst bez výčitek. Recepty, které jsou pestré a nutričně vyvážené. Jíme zdravě vám ukáže originální tipy, jak na rychlé a zdravé vaření. Autorka fotografie je Marie Bartošová.

SUROVINY

SUROVINY K TIPU

MOHLO BY SE HODIT