• Milí zákazníci, dnes 25. 12. je jediný den, kdy jsou pomyslné výlohy našeho obchodu zavřené a od 26. 12. se na vás budeme opět těšit v plné síle. Přejeme krásné svátky!
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 400 g celozrnných pšeničných kolínek v suchém stavu (nebo jiných těstovin)
  • 1 velká cuketa (cca 400 g)
  • 2 větší žluté cibule (2× 80 g)
  • 20 g čerstvé hladkolisté petrželové natě
  • 16 vajec velikosti M
  • 1 lžička chilli vloček
  • 1 lžička mleté sladké papriky
  • 2 velká rajčata (2× 150 g)
  • Sůl
  • Pepř

JEŠTĚ POTŘEBUJETE

  • Papír na pečení

SUROVINY K TIPU

  • Bazalkové pesto

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Nejprve si uvařte těstoviny: Do hrnce dejte dostatečné množství vody, osolte a přiveďte k varu. Poté do hrnce nasypte těstoviny a vařte dle návodu na obalu (cca 8–10 minut).
  • 2Troubu předehřejte na 180 °C, připravte si formu (40 cm × 40 cm) a vyložte ji pečicím papírem.
  • 3Mezitím si nahrubo nastrouhejte cuketu, cibuli nakrájejte na kostičky a petrželovou nať najemno nasekejte. Do větší mísy rozbijte vejce, vyšlehejte je a poté k nim přidejte cuketu, cibuli a petrželovou nať. Směs následně dochuťte chilli vločkami, sladkou paprikou, solí a pepřem.
  • 4Uvařené těstoviny sceďte, propláchněte pod studenou vodou, zbavte přebytečné vody a přidejte do mísy s vejci a zeleninou. Vše promíchejte a nalijte do připravené pečicí formy. Následně nakrájejte rajčata na silnější plátky, poklaďte je navrch frittaty a pečte 25–30 minut na 170–180 °C.
Tip
Podávejte s bazalkovým pestem.
Jíme zdravě
Naučte se jíst bez výčitek. Recepty, které jsou pestré a nutričně vyvážené. Jíme zdravě vám ukáže originální tipy, jak na rychlé a zdravé vaření. Autorka fotografie je Marie Bartošová.

SUROVINY

JEŠTĚ POTŘEBUJETE

SUROVINY K TIPU