• Omlouváme se za nepříjemnosti! 😔
    Milí zákazníci, včera na našem skladu v Chrášťanech z technických důvodů selhalo chlazení, což bohužel ovlivnilo i naši doručovací kapacitu. Dnes tak může být méně doručovacích oken, než jste zvyklí.
    Zobrazit více

Získejte exkluzivní výhody za vaši první objednávku:

Doručení už od 60 minut

30 dní doprava zdarma

100% záruka spokojenosti

Doprava

Košík

2 PORCE
Do hodinky

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 2 filety mořského vlka
  • 3 stroužky česneku
  • 5 cm zázvoru
  • 3 lžíce oleje
  • 60 g tandoori kari pasty
  • 3 citrony
  • 2 lžíce mletého koriandru
  • Sůl

PŘÍLOHA

  • Tatarská omáčka
  • Salát

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1
    Nejprve si připravíme česnekovo-zázvorovou pastu. Do chopperu, mixéru nebo hmoždíře vložíme 3 stroužky česneku, 5 cm oloupaného zázvoru, 1 lžíci oleje a špetku soli. Vše společně mixujeme do konzistence pasty. Tato směs nám v uzavřené sklenici v ledničce vydrží několik týdnů, můžeme jí tedy připravit více do zásoby.
  • 2
    Smícháme tandoori pastu, 2 lžíce česnekové pasty, sůl, šťávu z 2 vymačkaných citronů a mletý koriandr.
  • 3
    Směsí potřeme filety z mořského vlka a necháme jej alespoň 30 minut v chladu.
  • 4
    Odstraníme z ryby přebytečnou marinádu a připravujeme (kůží dolů) na předem rozpálené pánvi s trochou oleje. Opékáme cca 1-2 minuty z každé strany (dokud nebude kůže křupavá).
  • 5
    Servírujeme s tatarskou omáčkou, čtvrtkami citrónu a čerstvým salátem.
Rohlík vaří
Indická kuchyně se stává velice oblíbenou. A díky Rohlíku a autentickým SWAD kari pastám si můžete chuť a vůni této orientální kuchyně přenést až k vám domů.

SUROVINY

PŘÍLOHA