• Naši milí zákazníci, zájem o naše služby se před Vánoci vyšplhal do nebeských výšin. Moc nás mrzí, že dnes nemáme tolik volných časových oken jako jste zvyklí.
    Zobrazit více
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

4 PORCEDo hodinky

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SALÁT

  • 250 g dužniny vodního melounu
  • 250 g dužniny melounu Galie nebo cukrový meloun nebo meloun Cantaloupe
  • 100 g piniových semínek
  • 80 g oloupané červené cibule
  • 200 g černých oliv bez pecek
  • 4 lžíce olivového oleje
  • 1 svazek bazalky
  • špetka pepře
  • špetka soli

DRESINK

  • 20 ml javorového sirupu
  • 20 ml bílého vinného octa
  • 60 ml olivového oleje

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Troubu rozehřejeme na 160 °C. Piniová semínka vysypeme na plech a vložíme do trouby na 10 minut. Poté je přendáme do misky a necháme vychladnout.
  • 2Melouny zbavené semínek nakrájíme na kostky o hraně 2 cm. Cibuli podélně rozkrojíme a nakrájíme na velmi jemné plátky. Olivy nakrájíme na poloviny.
  • 3V míse smícháme melouny, piniová semínka, olivy, cibuli, přidej sůl, pepř a olivový olej a promícháme.
  • 4Suroviny na dresink promícháme metličkou a dresink vlijeme do mísy k salátu. Promícháme a dáme vychladit. Před podáváním nasekáme nahrubo lístky bazalky a vmícháme je do salátu.
Tip
Místo melounu Galie můžete použít cukrový meloun nebo meloun Cantaloupe.
Roman Vaněk
S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

SALÁT

DRESINK