4 PORCERychlovka
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 60 ks jedlých kaštanů
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Rozehřejeme si troubu na 200°C. Kaštany jeden po druhém nařízneme na jejich vypouklé části do kříže. Nářez by měl být hluboký přibližně 1/2 cm a dlouhý 2 cm.
- 2Připravené kaštany klademe na plech vyložený pečícím papírem a pečeme při 200°C přibližně 10 minut.
- 3Kaštany necháme po vyndání z trouby trochu vychladnout. Poté oloupeme a ještě teplé podáváme.
Tip
Nařízlé kaštany můžeme před pečením na minutu ponořit do horké vody. Po vyndání z trouby budou měkčí a rovnoměrně upečené. Před pečením nezapomeňte kaštany pečlivě osušit.