• Milí zákazníci, dnes 25. 12. je jediný den, kdy jsou pomyslné výlohy našeho obchodu zavřené a od 26. 12. se na vás budeme opět těšit v plné síle. Přejeme krásné svátky!
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

4 PORCEDo hodinky

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 2 ks najemno nakrájené šalotky
  • 2 stroužky najemno nasekaného česneku
  • ½ chilli papričky
  • 2 mrkve na úzké dlouhé (julienne) nudličky
  • 100 g zelených fazolek
  • Hrst koriandru
  • 2 balení udon nudlí
  • 400 g krevet
  • 2 lžíce sezamového oleje
  • Bílý sezam na zdobení

SUROVINY NA OMÁČKU

  • 4 lžíce tmavé sójové omáčky
  • 4 lžíce třtinového cukru
  • 4 lžíce ústřicové omáčky
  • 2 lžíce limetové šťávy

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Ve woku nebo na pánvi si rozehřejeme sezamový olej, přidáme najemno nasekanou šalotku, česnek a chilli. Pak přidáme krevety a restujeme cca 3 minuty.
  • 2Mezitím si připravíme omáčku tak, že smícháme všechny potřebné suroviny a promícháme.
  • 3Do pánve přidáme nakrájenou mrkev a fazolky, zalijeme připravenou omáčkou a restujeme 2 minuty.
  • 4Na konec přidáme udon nudle. Nudle koupíte už vařené, proto stačí, když se v pánvi pouze minutu ohřejí. Vše společně promícháme a servírujeme.
Tip
Limetovou šťávu v omáčce můžete nahradit stejným množstvím rýžového octa.
Marcela Vuong
Vietnamské speciality z kuchyně Marcely Vuong vás přenesou až do samotného srdce Asie. Marcela provozuje oblíbenou školu vaření a naučí vás, jak na ty nejlepší vietnamské recepty.

SUROVINY

SUROVINY NA OMÁČKU