6 PORCÍDo hodinky
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 250 g krůtích nebo kuřecích jater
- 10 g sádla
- 70 g cibule
- Tymián čerstvý
- 25 ml smetany
- 70 g másla
- 2 špetky soli
- Pepř
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Játra očistíme a orestujeme zprudka na sádle - cca 3 minuty, pak přidáme nakrájenou cibuli na malé kousky a tymián. Po dalších 3 minutách dusíme asi 5 minut (stáhneme teplotu) pod pokličkou.
- 2Pak pokličku odklopíme a vodu necháme vyvařit. Poté pánev odstavíme z plotýnky a přilijeme smetanu. Necháme chvilku vychladnout.
- 3Poté tyčovým mixérem mixujeme a postupně přidáváme kostičky másla. Mixujeme dohladka. Osolíme a opepříme.
- 4Tekutou paštiku vlijeme do skleniček a necháme vychladnout. Dáme do ledničky a necháme ztuhnout. Uchováváme v lednici, kde vydrží 4 dny.
Eat Your Fears
Jídlo je tu od toho, abychom se cítili dobře.
Jíst zdravě není žádná věda, o tom vás přesvědčí autorky blogu Eat Your Fears.
Monika a Míša jsou nutriční specialistky z 1. lékařské fakulty.
Zaměřují se především na nízkosacharidové recepty.