Košík

4 KUSYDo hodinky

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY NA TĚSTO

  • 125 ml mléka
  • 70 g žitné mouky
  • 50 g anglické slaniny
  • 1 vejce
  • Stroužek česneku
  • Lžička kypřícího prášku
  • Špetka soli

SUROVINY NA NÁPLŇ

  • 100 g listového špenátu
  • 50 g cibule
  • 20 g sádla
  • 4 vejce
  • 40 g goudy

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Slaninu nakrájíme na kostičky a připravíme na pánvi. Vejce vyšleháme s mlékem, přidáme mouku, slaninu, prolisovaný česnek, kypřící prášek a sůl.
  • 2Rozehřejeme vaflovač, který můžeme lehce potřít sádlem. Na jednu vafli použijeme přibližně 2 lžíce těsta. Za přibližně 10 minut můžeme vafle vyndat.
  • 3Cibuli nakrájíme nadrobno, orestujeme ji na sádle, přidáme špenát, osolíme a dusíme do změknutí.
  • 4Vafle podáváme spolu s listovým špenátem, volským okem a sýrem.
Eat Your Fears
Jídlo je tu od toho, abychom se cítili dobře. Jíst zdravě není žádná věda, o tom vás přesvědčí autorky blogu Eat Your Fears. Monika a Míša jsou nutriční specialistky z 1. lékařské fakulty. Zaměřují se především na nízkosacharidové recepty.

SUROVINY NA TĚSTO

SUROVINY NA NÁPLŇ