4 KUSYDo hodinky
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY NA TĚSTO
- 125 ml mléka
- 70 g žitné mouky
- 50 g anglické slaniny
- 1 vejce
- Stroužek česneku
- Lžička kypřícího prášku
- Špetka soli
SUROVINY NA NÁPLŇ
- 100 g listového špenátu
- 50 g cibule
- 20 g sádla
- 4 vejce
- 40 g goudy
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Slaninu nakrájíme na kostičky a připravíme na pánvi. Vejce vyšleháme s mlékem, přidáme mouku, slaninu, prolisovaný česnek, kypřící prášek a sůl.
- 2Rozehřejeme vaflovač, který můžeme lehce potřít sádlem. Na jednu vafli použijeme přibližně 2 lžíce těsta. Za přibližně 10 minut můžeme vafle vyndat.
- 3Cibuli nakrájíme nadrobno, orestujeme ji na sádle, přidáme špenát, osolíme a dusíme do změknutí.
- 4Vafle podáváme spolu s listovým špenátem, volským okem a sýrem.
Eat Your Fears
Jídlo je tu od toho, abychom se cítili dobře.
Jíst zdravě není žádná věda, o tom vás přesvědčí autorky blogu Eat Your Fears.
Monika a Míša jsou nutriční specialistky z 1. lékařské fakulty.
Zaměřují se především na nízkosacharidové recepty.