Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
Doprava

Košík

16 PORCÍDo hodinky

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY NA KORPUS

  • 300 g celozrnné špaldové mouky
  • 250 g mrkve
  • 2 lžičky prášku do pečiva
  • 1 lžíce mleté skořice
  • 1 lžička mletého muškátového oříšku
  • 100 g mletých vlašských ořechů
  • 1 lžička vanilkového extraktu
  • 150 ml kokosového oleje
  • 3 vejce
  • 100 g jogurtu
  • 70 g medu
  • 150–200 ml mléka
  • Sůl

SUROVINY NA POLEVU

  • 200 g tvarohu
  • 200 g smetanového sýru
  • 2 lžičky medu

JEŠTĚ POTŘEBUJETE

  • Košíčky na muffiny

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Troubu předehřejeme na 175 °C. Do větší mísy prosejeme mouku s práškem do pečiva a skořicí. Přidáme muškátový oříšek, vlašské ořechy, sůl a promícháme. V jiné míse smícháme vanilkový extrakt, vejce, kokosový olej, jogurt, med a mléko. Obsah obou míst spojíme za přidávání nastrouhané mrkve.
  • 2Všechny suroviny zpracujeme a těsto přelijeme do kulaté formy (Ø 20 cm) vystlané pečicím papírem. Těsto dáme péct do předehřáté trouby při teplotě 165–175 °C a pečeme 50–55 minut. Těsto vyzkoušíme špejlí – pokud je špejle po vytažení z těsta suchá, můžeme korpus vyndat z trouby. Korpus necháme vychladnout na mřížce. Mezitím vyšleháme tvaroh, smetanový sýr a med.
  • 3Vychladlý korpus rozřízneme, potřeme polovinou polevy a druhou polovinu polevy rozprostřeme na vrch dortu
Tip
Z uvedeného receptu můžete rovněž připravit muffiny. Těsto rozdělíte do 12 košíčků a dáte zapéct na 30–35 minut. Poté necháte chvíli vychladnout a pomažete připravenou polevou.
Jíme zdravě
Naučte se jíst bez výčitek. Recepty, které jsou pestré a nutričně vyvážené. Jíme zdravě vám ukáže originální tipy, jak na rychlé a zdravé vaření. Autorka fotografie je Barbora Lundgren.

SUROVINY NA KORPUS

SUROVINY NA POLEVU

JEŠTĚ POTŘEBUJETE