Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
12 KUSŮDo hodinky

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY NA TĚSTO

  • 450 g celozrnné špaldové mouky hladké + 40–80 g na pomoučení válu
  • 35 g čerstvého droždí
  • 100 g kokosového cukru
  • 280 ml polotučného mléka (pokojové teploty)
  • 70 g másla (rozpuštěného)
  • 2 žloutky

SUROVINY NA DŽEM

  • 150 g rebarbory
  • 100 g jahod
  • 1 lžíci stévie
  • 1 lžíci citronové šťávy
  • 3 lžíce chia semínek

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP NA DŽEM

  • 1Nakrájené jahody a rebarboru vařte na pánvi se 100 ml vody, stévií a citrónovou šťávou po dobu 30–35 minut, nechte vychladnout a ke směsi přimíchejte 3 lžíce chia semínek. Džem rozdělte do skleniček a skladujte v lednici.

POSTUP NA TĚSTO

  • 1Nejdříve si připravte kvásek. Do hrníčku se 100 ml vlažného mléka rozdrobte droždí, přidejte 2 lžičky kokosového cukru a zamíchejte. Hrníček dejte na 5–10 minut na teplé místo, aby vzešel kvásek.
  • 2Mouku prosejte do větší mísy. Do mouky udělejte důlek, do něj nalijte kvásek a postupně přidávejte i ostatní ingredience – zbytek mléka, rozpuštěné máslo, zbývající erythritol a oba žloutky. Těsto začněte zpracovávat od okrajů a hněťte, dokud se nezačne odlepovat od okraje mísy. Poté ho zakryjte utěrkou a dejte kynout na teplé místo alespoň na 1 hodinu
  • 3Po hodině těsto vyndejte, přemístěte ho na pomoučený vál a prohněťte rukama. Vršek těsta zaprašte moukou a těsto opatrně vyválejte válečkem na tloušťku 4 mm. Z těsta pak pomocí skleničky vykrajujte kolečka. Kolečka pokládejte na plech vyložený pečicím papírem a nechte ještě 10 minut na plechu kynout. Na polovinu koleček rozdělte po 1 lžičce rebarboro-jahodového džemu. Džem přiklopte zbývajícími kolečky a prsty stlačte okraje.
  • 4Takto připravené koblížky dejte do trouby a pečte při 170–180 °C 15–18 minut.
Jíme zdravě
Naučte se jíst bez výčitek. Recepty, které jsou pestré a nutričně vyvážené. Jíme zdravě vám ukáže originální tipy, jak na rychlé a zdravé vaření. Autorka fotografie je Barbora Lundgren.

SUROVINY NA TĚSTO

SUROVINY NA DŽEM