4 PORCERychlovka
Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 80 g oloupané šalotky
- 70 ml červeného vinného octa
- 40 g cukru krupice
- 1,5 kávové lžičky soli
- 80 g olivového oleje
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
Postup
- 1Šalotku najemno nakrájíme. Dvě třetiny dáme do vyšší úzké nádoby, přidáme ocet, 100 ml vody, cukr a sůl a tyčovým mixérem lehce promixujeme.
- 2Pomalu a za stálého mixování přiléváme olej, dokud nevznikne emulze. Pak přidáme zbylou šalotku a zamícháme. Dresink dáme vychladit do ledničky.
Roman Vaněk
S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef