Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Růžičková kapusta je velmi zdravá košťálová zelenina.
Použití
Kapusta se upravuje, syrová se nejí. Do salátů se přidává blanšírovaná, což je také základ pro její další využití. Díky blanšírování je kapusta nejen chutnější, ale také ztrácí nepříjemný sirný zápach. Kapustu je možné také vařit, dusit, smažit i zapékat.
Tip! Připravte si s námi dušenou kapustu jako zdravou přílohu.
Očištěnou růžičkovou kapustu uvaříme v osolené vodě, scedíme a necháme okapat. V hrnci rozpustíme máslo a vhodíme do něj uvařenou kapustu s trochou vody a drceného kmínu. Přidáme také oloupaný a nakrájený česnek a kapustu dusíme, dokud není měkká. Podáváme k uzenému masu.
Přejeme dobrou chuť.
Skladování
Růžičková kapusta vydrží v chladničce řadu dní. Uložte ji do neuzavřeného plastového sáčku.
Složení
Růžičková kapusta |