
Natural Jihlava
Natural Jihlava BIO Miso mugi ječné
200 gDoručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Mugi miso je pasta vyrobená ze sójových bobů a ječmene v BIO kvalitě. V japonské kuchyni se používá jako dochucovadlo. Vyznačuje se středně hnědou barvou a jemnou chutí.
Použití
Miso je tradiční a základní surovinou pro přípravu miso polévky. Dá se také použít na dochucení všech možných pokrmů, pomazánek, luštěninových a zeleninových jídel. Vhodné je na zahuštění omáček, či k přípravě salátových dresinků a dipů.
O výrobci
Natural Jihlava JK s.r.o. je česká společnost, která byla založena v roce 1991. Zaměřuje se na výrobu stravy pro ty, kteří mají ze zdravotních důvodů zvýšené požadavky na skladbu potravin. Vytváří produkty z oblasti makrobiotické, racionální a bezlepkové stravy a aktuálně nabízí okolo 3 500 produktů. Firma má vlastní bezlepkovou a celozrnnou pekárnu, dražovnu a balírny.
Skladování
Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25 °C.
Výrobce
Natural Jihlava JK s.r.o.
Humpolecká 286/28
Jihlava 58601
Česká republika
SÓJOVÉ boby BIO, JEČMEN BIO, pitná voda, mořská sůl, KOJI kvas
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 494 kJ/118 kCal |
Tuky | 3.8 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0.7 g |
Sacharidy | 9.6 g |
z toho cukry | 9.5 g |
Bílkoviny | 11.4 g |
Sůl | 14 g |
Vláknina | 0 g |
Alergeny
Obiloviny obsahující lepek |
Sójové boby |