



Cookit
Kuřecí steak v teriyaki omáčce, basmati rýže s řapíkatým celerem (set k přípravě hotového jídla)
0,85 kgBĚŽNĚ ČERSTVÉ 3 DNY
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Uvařte si šťavnatý kuřecí steak v teriyaki omáčce, který je doplněn fazolemi edamame a basmati rýží s řapíkatým celerem a sezamem. Recept pro vás připravil kuchař Jan Horký.
Balení obsahuje suroviny pro přípravu 2 porcí.
Použití
Součástí balíčku je návod k přípravě:
O kuchaři
Jan Horký je držitel titulu Kuchař roku ČR 2008 a 2018, kapitán Národního týmu kuchařů a cukrářů ČR. Na Mistrovství světa v Singapuru 2018 získal zlatou medaili a stal se absolutním vítězem.
Skladování
Skladujte při teplotě do 4 °C. Po otevření ihned spotřebujte.
Výrobce
Gastro Investment a.s.
Pozdeňská 2126/7,
167 00 Praha 6
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Kuřecí prsa sous vide včetně výpeku | 35 % |
Kuřecí prsa | |
Sůl | |
Rýže basmati parboiled | 25 % |
Směs zeleniny | |
Řapíkatý celer | |
Fazole edamame | |
Zázvor | |
Cibule šalotka | |
Česnek | |
Omáčka teriyaki | 17 % |
Omáčka sojová světlá | |
Voda | |
Sojové boby | |
Sůl | |
Pšeničná mouka | |
Konzervant | |
E202 - Sorban draselný | |
Mirin | |
Lepkavá rýže | 36 % |
Voda | |
Rýže | 30 % |
Extrakt citrónu | |
Voda | |
Cukr | |
Citronová šťáva | |
Česnek | |
Zázvor | |
Kukuřičný škrob | |
Sezam černý | |
Zobrazit vše |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 718 kJ/171 kCal |
Tuky | 1.4 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0.6 g |
Sacharidy | 26.1 g |
z toho cukry | 5.6 g |
Bílkoviny | 12.7 g |
Sůl | 0.9 g |
Vláknina | 0 g |
Alergeny
Obiloviny obsahující lepek |
Sójové boby |
Celer |
Sezamová semena |