
Trnečka Smoked Fish
Trnečka Smoked Fish Salmon smoked with red kamport pepper
100 g14 DAYS AVERAGE FRESHNESS
Delivery within 60 minutes
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Losos uzený studeným kouřem na směsi bukového a olšového dřeva. Norský losos se marinuje v soli, poté je vysušen a dlouze uzen. Po vyuzení se přidává červený kampotský pepř od společnosti Pepperfield, který podtrhuje chuť uzeného lososa. Tajemství pomalého uzení studeným kouřem je v čase, který ryba v udírně stráví – cca 50 hodin. Má elegantně slanou chuť, jemnou strukturu. Ruční zpracování zaručuje důkladnou kontrolu a precizní vykostění.
Zpracováno v České republice.
Použití
Nejlépe se hodí na kanapky, do salátů, na tapas anebo do sandwiche. Doporučujeme nechat chvíli před servírováním v pokojové teplotě, lépe se rozvinou veškeré chutě.
O výrobci
Nápad na založení společnosti vznikl v roce 2017, kdy mladý pár sbíral zahraniční zkušenosti na Islandu a pracoval několik let v malé uzenářské společnosti. Postupem času se z nápadu stala vize a v roce 2021 v Brně vznikla malá rodinná udírna založená s láskou a respektem k rybám. Společnost navazuje na severské řemeslo uzení studeným kouřem a udí malé dávky ryb, aby každý filet, který projde jejich výrobou, dostal péči, kterou si zaslouží. Veškeré zpracování ryb a následná produkce probíhá ručně.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 1–4 °C. Po otevření ihned spotřebujte.
Výrobce
Trnečka Smoked Fish s.r.o.
Pekařská 422/42
602 00 Brno
Česká republika
Durability
Composition
Losos obecný | |
Mořská sůl | 3 % |
Červený pepř | 1 % |
Nutritional values per 100 g
Energy value | 830 kJ/200 kCal |
Fats | 13 g |
including saturated fatty acids | 2 g |
Carbohydrates | 0 g |
including sugars | 0 g |
Protein | 20 g |
Salt | 3 g |
Fibre | 0 g |
Allergens
Fish |