



Cookit
Jehněčí kýta na smetaně s edamame se slaninou a grilovanými brambory (set k přípravě hotového jídla)
0,885 kgBĚŽNĚ ČERSTVÉ 4 DNY
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Uvařte si křehkou jehněčí kýtu připravená metodou sous-vide v krémové smetanové omáčce. Kýta je doplněna fazolkami edamame a opečenými mini bramborami se slaninou. Recept pro vás připravil kuchař Jan Horký.
Balení obsahuje suroviny pro přípravu 2 porcí.
Použití
Součástí balíčku je návod k přípravě:
O kuchaři
Jan Horký je držitel titulu Kuchař roku ČR 2008 a 2018, kapitán Národního týmu kuchařů a cukrářů ČR. Na Mistrovství světa v Singapuru 2018 získal zlatou medaili a stal se absolutním vítězem.
Skladování
Skladujte při teplotě do 4 °C. Po otevření ihned spotřebujte.
Výrobce
Gastro Investment a.s.
Pozdeňská 2126/7,
167 00 Praha 6
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Brambory | 33 % |
Jehněčí kýta sous-vide včetně výpeku | 33 % |
Jehněčí kýta | |
Sůl | |
Směs zeleniny | 16 % |
Fazole edamame | |
Cibule šalotka | |
Rozmarýn | |
Smetana | 11 % |
Smetana | |
Stabilizátor | |
E407 - Karagenan | |
Slanina | 4 % |
Vepřový bok | 94 % |
Pitná voda | |
Jedlá sůl | |
Konzervant | |
E250 - Dusitan sodný | |
Cukr | |
Stabilizátory | |
E450 - Difosforečnany | |
E451 - Trifosforečnany | |
Antioxidant | |
E301 - Askorban sodný | |
Zobrazit vše |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 577 kJ/138 kCal |
Tuky | 7.6 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 3.6 g |
Sacharidy | 7 g |
z toho cukry | 0.7 g |
Bílkoviny | 10.1 g |
Sůl | 0.4 g |
Vláknina | 0 g |
Alergeny
Sójové boby |
Mléko |