

Rohlík Bistro
Beef meat with creamy sauce and bread dumplings from restaurant Kuchyň
500 g4 DAYS AVERAGE FRESHNESS
Delivery within 60 minutes
Xtra price:
CZK 220.91
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Restaurace Kuchyň si pro vás připravila českou klasiku – svíčkovou omáčku s hovězím masem a houskovým knedlíkem.
Základem je poctivý zeleninový základ a kvalitní maso. Chuť omáčky pak zjemňuje čerstvá smetana. Podává se s vařeným hovězím masem a českým houskovým knedlíkem. Chutná jako ta od babičky. Dobrou chuť!
O restauraci
Kuchyň patří mezi nejlepší české restaurace v Praze, a to nejen díky skvělým jídlům, ale také naprosto profesionálnímu personálu, který vás obslouží a překrásnému místu, ve kterém se nachází. Sídlí totiž v Národní galerii ve Salmovském paláci s výhledem z restaurace budete vidět Prahu jako na dlani. V menu naleznete ty nejlepší české klasiky podle tradičních receptur, uvařené z kvalitních lokálních surovin.
Jak to funguje?
Použití
Knedlíky doporučujeme napařit v pařáčku – od uvedení vody do varu to trvá asi 10 minut. Omáčku s masem přendejte do hrnce a společně prohřejte přibližně 10 minut. Pak omáčku s masem naservírujte na talíř a k němu přidejte napařený knedlík.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě do 6 °C. Po otevření ihned spotřebujte.
Výrobce
Restaurace Kuchyň
Hradčanské náměstí 186/ 1
118 00, Praha 1
Česká republika
Kam s obalem?
Durability
Composition
Hovězí karabáček |
Arónie |
Celer bulva |
Cibule |
Citróny |
Cukr krupice |
Hořčice plnotučná |
Nové koření |
Bobkový list |
Máslo |
Mrkev |
Ocet |
Pepř |
Petržel kořen |
Smetana |
Sůl |
Houska |
Droždí |
Mléko |
Hrubá mouka |
Vejce |
Show all |
Nutritional values per 100 g
Energy value | 2750 kJ/690 kCal |
Fats | g |
including saturated fatty acids | g |
Carbohydrates | g |
including sugars | g |
Protein | g |
Salt | g |
Fibre | g |
Allergens
Cereals (gluten) |
Eggs |
Milk |
Celery |
Mustard |
May contain traces of: |
Crustaceans |
Fish |
Peanuts |
Soybeans |
Tree nuts |
Sesame seeds |
Sulfur dioxide |
Lupin |
Molluscs |