Cultimer

MSC Čerstvé ústřice 6 ks

0,67 kg

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 5 DNŮ

Vyprodáno. Očekáváme v po.
Poslat e-mail, až bude skladem
Zobrazit podobné zboží z kategorie »
Země původu: Holandsko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Creuse jsou pevné a robustní ústřice, které jsou chované na mořském dně. Chuťově převládají slané tóny a jemná chuť. Baleno v ochranné atmosféře.

Ústřice se dají podávat jen tak, s kapkou citronové šťávy a trochou pepře, jsou ale také vynikající do gratinovaných pokrmů.

V období tření ústřic se spermie a jikry ústřic volně vznášejí ve vodě. Kolem pozemků ústřic jsou rozprostřeny prázdné lastury mlžů, na kterých se usadí larvy ústřic. Larvy se přichytí na mušle a začnou v nich růst. Asi po třech letech jsou dospělé a připravené ke konzumaci. 

Ústřice jsou balené v ochranné atmosféře. Balení obsahuje 6 ústřic o velikosti od 90 g až 110 g.

Certifikace

Tyto produkty pocházejí z rybolovu, který byl nezávisle certifikován podle standardu MSC pro dobře řízený a udržitelný rybolov. www.msc.org

Použití

Určeno k přímě spotřebě. 

O výrobci

Od roku 2005 vlastní společnost Roem van Yerseke vlastní líheň měkkýšů. V počátečních fázích byl prováděn výzkum zaměřený na pěstování semen mlžů.  V posledních letech se zaměřuje na pěstování ústřic japonských, ústřic ploských a různých druhů škeblí.

Skladování

Skladujte v ledničce při teplotě 0–4 °C.

Výrobce

Roem van Yerseke B.V.
Postbus 25
4400 AA Yerseke

Holandsko

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 5 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 2 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Ústřice

Alergeny

Korýši
Ryby
Měkkýši
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.