
Toro Hlavečník
Toro Hlavečník Hovězí jazyk
cca 2 kgBĚŽNĚ ČERSTVÉ 4 DNY
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Chlazený hovězí jazyk z mladého býka.
Země původu: Česká republika.
Použití
Hovězí jazyk je určený k tepelné úpravě.
- Hovězí jazyk vařený: Jazyk vaříme se zeleninou nejméně 3 hodiny. Uvařený za tepla rychle oloupáme a pak teprve nakrájíme na plátky. Podáváme jej s knedlíkem a křenovou nebo šípkovou omáčkou.
- Hovězí jazyk grilovaný: Jazyk uvaříme, dáme na chvíli do studené vody, oloupeme, nakrájíme na plátky a pokapeme citrónovou šťávou. Máslo společně se sardelovou pastou utřeme a touto směsí plátky jazyk potřeme. Lehce osolíme, položíme na gril a z každé strany asi 3 minuty grilujeme.
O výrobci
CHOVSERVIS je česká společnost jejíž historie započala roku 1992. Podnik nabízí nejen své služby dalším chovatelům, ale zabývá se i jatečnou činností a výrobou masných specialit pod značkou TORO® Hlavečník. CHOVSERVIS garantuje svou kvalitu prostřednictvím normy HACCP, která předchází rizikům bezpečnosti potravin při výrobě.
Skladování
Skladujte při teplotě 0–4 °C.
Výrobce
CHOVSERVIS a.s.
Zemědělská 897,
500 03 Hradec Králové
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Hovězí jazyk |