Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Grilované vepřové koleno bez kůže inspirované německou kuchyní.
Koleno je předem nasolené, pomalu uvařené a připravené k ohřátí a servírování.
Produkt je vyráběný metodou Sous-vide, která pochází z francouzského slova "ve vakuu". Maso se připravuje v uzavřeném obalu ve vodní nebo parní lázni za konstantně nižší teploty po dobu několika hodin. Produkt si tak zachovává svou přirozenou chuť a šťavnatost.
Použití
Koleno vyjměte z plastového sáčku a položte na grilovací nebo pečící plech.
- Trouba: V předehřáté troubě pečte 30–40 minut při 200 °C.
- Gril: Grilujte cca 15–20 minut po obou stranách s nepřímým ohřevem.
O výrobci
Danish Crown Foods (dříve Tulip Food Company AS) je evropským producentem vepřového masa, slaniny, uzenin, hotových jídel a konzervovaného masa. Jejich plně integrovaný přístup jim umožní zachovat si plné vlastnictví, odpovědnost a sledovatelnost v rámci dodavatelského řetězce od farmy až na talíř.
Skladování
Uchovávejte v chladu při teplotě do 5 °C. Po otevření spotřebuje během 2–3 dní. Vyvarujte se překročení minimální trvanlivosti.
Výrobce
Danish Crown Foods
Tulipvej 1
DK-8940 Randers SV
Dánsko
Trvanlivost
Složení
Vepřové koleno bez kůže |
Sůl |
Koření |
Glukózový sirup |
Dextróza |
Extrakty koření |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 607 kJ/145 kCal |
Tuky | 7.5 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 2.9 g |
Sacharidy | 0.4 g |
z toho cukry | 0.4 g |
Bílkoviny | 19 g |
Sůl | 2.1 g |
Vláknina | 0 g |