

Sutcha
Sutcha Vysoká roštěná steak z Uruguaye
cca 250 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 6 DNŮ
cca
Více info
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Plátek vyzrálé hovězí vysoké roštěné neboli Rib eye z Uruguaye.
Jedná se o sval na hřbetu zvířete, který je charakteristický výrazným tukovým okem, který poskytuje velké množství chuti. Ribeye je jedním z nejlepších druhů steaků na grilování. Rib eye má silné mramování- tenké, bílé proužky, které procházejí každým kusem hovězího ribeye. Jedná se o kousky intramuskulárního tuku. Obsah tuku se během procesu přípravy rozloží, maso změkne a dodá mu texturu, pro kterou je známo. Prakticky žádný kus hovězího se nemůže přiblížit mramorování, které uvidíte na řezu ribeye.
- Zabaleno: ve vakuu
- Mokré zrání: minimálně 60 dnů
Maso z Uruguaye představuje jihoamerické hovězí za dostupnou cenu v dobré kvalitě.
Proč ochutnat steakové maso z Uruguaye ?
V Uruguayi jsou běžnější plemena Angus a Hereford, která více vyhovují podnebí v této zemi (podobně jako v Argentině) a jsou proslulá skvělými steaky.
O Sutcha...
Milujete maso? Sutcha vám přináší nejširší výběr nejlepších kusů hovězího z celého světa, který je k dispozici po celý rok. A tím to nekončí – Sutcha nabízí tento druh masa za skvělou cenu, takže si konečně můžete vychutnat lahodné hovězí flat iron nebo chuck tender, kdykoli budete chtít.
Naši profesionální řezníci vám ho ručně naporcují a profesionálně zabalí, abyste si mohli užívat luxusu čerstvého chlazeného masa, které vám dovezeme až k vašim dveřím.
Prostě skvělé! Říkáme YES našemu Sutcha Ribeye steaku South America!
A ještě jedna zajímavost - věděli jste, že naše značky Miil, Ubomi, Moddia, Dacello, Pappudia, Maso! a Sutcha jsou členy jedné "domácnosti" Rohlik YES Mania, která zaručuje skvělou kvalitu produktů za skvělou cenu? Nevěděli jste? Pak nevíte, o co přicházíte! Měli byste to zkusit - doporučuje 100 ze 100 rohlíků. Zde najdete všechny produkty YES Mania.
Použití
Z masa ugrilujete perfektní steak. V steakových restauracích tradičního brazilského stylu přicházejí ke stolu číšníci s noži a špízem, na kterém jsou napichovány různé druhy kvalitních kusů masa. Tento způsob se nazývá „rodízio“ nebo „rodízillo“.
O výrobci
Česká společnost Velká Pecka byla založena v roce 2014 Tomášem Čuprem. Provozuje on-line supermarket Rohlik.cz, který je jedničkou na českém trhu. Vlastní řeznictví v Brně a výrobnu na delikatesy, sladkou a studenou kuchyni v Praze.
Skladování
Uchovávejte při teplotě od 0–4 °C.
Výrobce
Velká Pecka s.r.o.
Karolinská 654/2
186 00 Praha 8, Karlín
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Hovězí maso |