

Rohlík Bistro
Tvarohové noky s ovocnou omáčkou a strouhaným tvarohem od Evy Wilhamové
400 gDoručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
S šéfkuchařkou Evou Wilhamovou jsme pro vás připravili legendární tvarohové knedlíčky polité omáčkou z lesního ovoce.
Tvarohové nočky s extra jemnou chutí přelité omáčkou z lesních plodů, která se tradičně nazývá coulis (kuli) osloví zaručeně každého! Knedlíčky jsou posypané strouhaným tvarohem, který chutě propojí a dodá jim ten správný šmrnc!
O šéfkuchaři
Eva Wilhamová pro vás už 25 let připravuje dezerty v Zátiší, kde si potrpí na poctivé a kvalitní suroviny. Do cukrařiny se zamilovala a je ráda, že se stala vášní i pro jejího syna. Společně se zabývají trendy, hledají nové receptury i postupy a snaží se toto krásné řemeslo posouvat zase o krok dál.
Jak to funguje?
Použití
Tvarohové noky dejte na pařáček a ohřejte. Omáčku přelijte do rendlíku a za stálého míchaní na mírném ohni ohřejte. Knedlíky polijte ovocnou omáčkou a na vrch posypte strouhaným tvarohem.
Skladování
Skladujte při teplotě od 0 °C do 4 °C. Po otevření ihned zkonzumujte. Znovu neohřívejte.
Výrobce
Zátiší Catering Group, a.s.
Novotného lávka 5
110 00 Staré Město
Česká republika
Kam s obalem?
Trvanlivost
Složení
Tvarohové noky | 50 % |
Tvaroh | |
Vejce | |
Pšeničná mouka | |
Voda | |
Jedlá sůl | |
Vanilkový cukr | |
Cukr | |
Extrakt z vanilky | |
Ovocná omáčka | |
Borůvky mražené | 20 % |
Maliny mražené | 20 % |
Ostružiny mražené | 20 % |
Jahody mražené | 20 % |
Cukr | |
Strouhaný tvaroh | 20 % |
Pasterované mléko | |
Čisté mlékařské kultury | |
Syřidlo |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 854 kJ/204 kCal |
Tuky | 7 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 3 g |
Sacharidy | 30 g |
z toho cukry | 10 g |
Bílkoviny | 8 g |
Sůl | 0.25 g |
Vláknina | 0 g |
Alergeny
Obiloviny obsahující lepek |
Vejce |
Mléko |
Může obsahovat stopy: |
Korýši |
Ryby |
Podzemnice olejná |
Sójové boby |
Skořápkové plody |
Celer |
Hořčice |
Sezamová semena |
Oxid siřičitý a siřičitany |
Vlčí bob |
Měkkýši |