


Rohlík Bistro
Chilli con carne with rice by Petr Bureš
450 g3 DAYS AVERAGE FRESHNESS
Delivery within 60 minutes
Xtra price:
CZK 199.66
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
S šéfkuchařem Petrem Burešem jsme pro vás připravili dušený a kořeněný pokrm v podobě tradičního, mexického chili con carne!
Pikantní mleté hovězí s fazolemi – to je ikonické chilli con carne. K tomuto celosvětově oblíbenému pokrmu dle staré mexické receptury zvolil Petr jako přílohu jasmínovou rýži. Ta lehce pikantní pokrm krásně zjemní, a navíc si ji připravíte raz dva. Tak hurá do Mexika!
O šéfkuchaři
Petr Bureš se v gastronomii pohybuje už 30 let. Za tu dobu se setkal s celou řadou špičkových, zahraničních kuchařů, díky kterým získal přehled a jistotu a naučil se vnímat českou kuchyni zahraničníma očima. U nás na Rohlíku od něj můžete ochutnat jak českou, tak i světovou kuchyni.
Jak to funguje?
Použití
Omáčku s masem ohřejte na mírném ohni / teplotě za občasného míchaní. Rýži dejte na pánev s trochou vody a másla (není součástí balení), přiklopte pokličkou a chvíli ohřejte.
Skladování
Skladujte při teplotě od 0 °C do 4 °C. Po otevření ihned zkonzumujte. Znovu neohřívejte.
Výrobce
Zátiší Catering Group, a.s.
Novotného lávka 5
110 00 Staré Město
Česká republika
Kam s obalem?
Durability
Composition
Jasmínová rýže | 45 % |
Hovězí maso mleté | 30 % |
Fazole červené | 20 % |
Kukuřice | |
Paprika červená | |
Rajčata loupaná | |
Cibule | |
Paprika mletá sladká | |
Slunečnicový olej | |
Česnek | |
Chilli | 0.5 % |
Jedlá sůl | |
Pepř | |
Tymián | |
Kmín římský celý |
Nutritional values per 100 g
Energy value | 459 kJ/110 kCal |
Fats | 2 g |
including saturated fatty acids | 0.8 g |
Carbohydrates | 16 g |
including sugars | 10 g |
Protein | 5 g |
Salt | 0.88 g |
Fibre | 0 g |
Allergens
May contain traces of: |
Cereals (gluten) |
Crustaceans |
Eggs |
Fish |
Peanuts |
Soybeans |
Milk |
Tree nuts |
Celery |
Mustard |
Sesame seeds |
Sulfur dioxide |
Lupin |
Molluscs |