Získejte exkluzivní výhody za vaši první objednávku:

Doručení už od 60 minut

30 dní doprava zdarma

100% záruka spokojenosti

Doprava

Košík

-25 %

Rohlík BEZ KOMPROMISU

Rohlik.cz Appenzeller výkroj

120 g

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 8 DNŮ

Tento produkt má průměrnou trvanlivost 8 dnů od doručení nákupu, garantovaná minimální trvanlivost jsou 6 dnů. Pokud nebudete spokojeni, vrátíme vám zaplacenou cenu zboží v kreditech.
Akce do 27. 4.
104,08 Kč  139,90 Kč
867,33 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

100+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Švýcarsko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Appenzeller, vyzrálý alpský sýr z nepasterizovaného kravského mléka

Sýr se vyznačuje světlehnědou kůrku. Za svou jedinečnou kořenitou chuť vděčí láskyplné, nejméně tříměsíční péči s bylinnou infuzí, jejíž receptura je tajemstvím. 

Více o sýru Appenzeller

Ve Švýcarsku patří mezi jednu z největších sýrových specialit. V této zemi je považován za nejpikantnější sýr, který je stále ručně vyráběn podle 700 let staré tradice. Vysokohorské kopce a bylinné trávy poskytují ideální základ pro přirozenou chuť syrového mléka, ze kterého se vyrábějí jedinečné appenzellerskými sýry.

Sušina: min 54 %, tuk v sušině: min. 45 %.

Pokud v nákupní tašce objevíte sýr ve tvaru válečku, máte rozhodně důvod k oslavě – vyšlo na vás totiž tzv. srdce sýra, tedy prostředek sýrového bochníku, ze kterého výrobci při ochutnávkách vykrajují právě ty nejchutnější a nejvyzrálejší porce.

Zpracováno a baleno v České republice.

Použití

Tento výjimečný sýr se dobře konzumuje jen tak doplněný o ovoce, ořechy nebo sladkou marmeládu. Je vhodný pro přípravu gratinovaných pokrmů.

K jakému vínu si ho můžete dopřát?

Výborně se snoubí s perlivými víny nebo s čeveným jako je Merlot nebo Cabernet Sauvignon.

O výrobci

Schweizer Käse, švýcarská mlékárna se sídlem ve městě Bern. Posláním společnosti je vést zákazníky ve Švýcarsku a v zahraničí ke kvalitním švýcarským sýrům. Výroba sýru je řemeslo, které vyžaduje přesnost a preciznost. Švýcarské bochníky jsou vyráběny podle tradičních a osvědčených receptur, které také po právu nosí certifikaci AOP (Chráněné označení původu) a IGP (Chráněné zeměpisné označení). Dnes podnik patří ke světové špičce ve výrobě sýrů a pravidelně vyhrává medaile v soutěžích po celém světě.

Skladování

Skladujte při teplotě 2–7 °C.

Výrobce

Schweizer Käse
Brunnmattstrasse 21
3001 Bern
Švýcarsko

Kam s obalem? 

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 8 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 6 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Syrové kravské mléko
Jedlá sůl
Sýrařské kultury
Syřidlo

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota1630 kJ/390 kCal
Tuky31 g
z toho nasycené mastné kyseliny19 g
Sacharidy0.5 g
z toho cukry0 g
Bílkoviny25 g
Sůl1.5 g
Vláknina0 g

Alergeny

Mléko
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.