Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Studená emulgovaná omáčka.
Majonéza je vyrobena rozšleháním rostlinného oleje, žloutků a koření.
Použití
Majonéza je základní surovina ve výrobnách lahůdek jako součást salátů, pomazánek a pod.. Nahradí také tuky při pečení bábovek, koláčů a buchet. Zlepší chuť, prodlouží vláčnost a lahodnost. Velice chutné jsou s použitím majonéz i rybí saláty, zálivky, marinády a omáčky.
O výrobci
AGRICOL s. r. o. je společnost se zaměřením na zpracování vajec a mléka. Svoji činnost zahájila v roce 1992 a sídlo firmy je v Poličce - východní Čechy. Mléko se sváží z mnoha svozových míst Českomoravské vrchoviny a podhůří Orlických hor. Další výraznou komoditou jsou majonézové výrobky.
Skladování
Skladujte při teplotě od 0–5 °C.
Po otevření skladujte při teplotě do +8 °C a spotřebujte do 3 týdnů.
Výrobce
Agricol s.r.o.,
T. Novákové 521
572 01 Polička
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Řepkový olej | |
Pitná voda | |
Vaječný žloutek | 3 % |
Ocet kvasný lihový | |
Cukr | |
Jedlá sůl |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 2632 kJ/639 kCal |
Tuky | 71 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 4.7 g |
Sacharidy | 0.9 g |
z toho cukry | 0.9 g |
Bílkoviny | 0.5 g |
Sůl | 0.94 g |
Vláknina | 0 g |
Alergeny
Vejce |