

Knedlíky Láznička
Láznička Bramborové šišky
500 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 7 DNŮ
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Tradiční bramborové šišky Láznička vyrobené s láskou.
Základem jsou kvalitní suroviny - minimálně 60% brambor, čerstvě umletá mouka dovážená přímo ze mlýna a další kvalitní suroviny. Důležité je také ruční zpracování.
Jak se vyrábí?
Kouzlo domácí chuti knedlíků Láznička je zaručeno kombinací několika faktorů. Kromě kvalitních surovin je důležité ruční zpracování knedlíků. Aby byl výsledný produkt nadýchaný a kyprý, je nutné zvládnout sice jednoduchý, ale důležitý grif práce s těstem. A ten zatím nezvládne žádný stroj. Knedlíky kynou po přesně stanovenou dobu při dané teplotě a vlhkosti. Roky společnost testovala a zdokonalovala zdánlivě jednoduché postupy výroby.
Použití
Univerzální příloha z bramborového těsta, možno použít pro přípravu sladkých i slaných pokrmů. Ohřívejte v páře 7 minut. Teplé šišky servírujte zasypané mákem, cukrem a přelité máslem. Šišky můžete podávat i se strouhankou dozlatova osmaženou na větším kusu másla.
O výrobci
Společnost Knedlíky Láznička se pravidelně stává vítězem v různých soutěžích a testech. Cílem společnosti je vyvrácení mýtů, že doma vyrobený knedlík je lepší než ten koupený. Tajemství výrobků značky Láznička spočívá v kvalitních surovinách, které jsou míchány v poměru, který dodržovaly naše babičky při přípravě nedělního oběda. V knedlících nenajdete žádné konzervanty ani potravinářská barviva.
Skladování
Skladujte při teplotě do 8°C.
Výrobce
Knedlíky Láznička
Jakobiho 327
Praha 10, Petrovice
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Brambory |
Pšeničná mouka |
Pšeničná krupice |
Voda |
Vejce |
Sůl |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 493 kJ/118 kCal |
Tuky | 0.7 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0.2 g |
Sacharidy | 23 g |
z toho cukry | 0.7 g |
Bílkoviny | 3.7 g |
Sůl | 1.2 g |
Vláknina | 0 g |
Alergeny
Obiloviny obsahující lepek |
Vejce |