
Pekárna Kabát
Pekárna Kabát Ořechový chléb
300 gDoručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Chleba z kvalitní pšeničné a žitné mouky doplněný o pekanové ořechy.
Chléb je vyrobený ručně ze slaného, kynutého těsta podle starých receptur našich babiček a dědečků. Těsto je obohaceno o kvalitní pekanové ořechy a med. Má křupavou kůru a jeho textura je vláčná díky máslu, které je do něj přidané.
Použití
Určeno k přímé spotřebě. Čerstvý chléb je ideální ke snídani či svačině. Můžete si ho vychutnat ale i jako přílohu ke grilování.
O výrobci
Česká pekárna, jejíž historie sahá až do roku 1992 a vede jí dnes již druhá generace rodiny Kabátů, to je Pekárna Kabát. Firma se specializuje na ruční výrobu pečiva podle tradičních receptur. Zakládá si poctivém pekařském řemeslu, které kdysi dělali naši dědové a pradědové.
Produkty jsou vyráběny z prvotřídních surovin, které jsou převážně českého původ. To vše bez chemických přísad a potravinářských náhražek. Kromě tradičního sladkého a slaného pečiva, se společnost zaměřuje také na výrobu obložených baget, housek a chlebíčků. V neposlední řadě najdete na jejich pultech také klasické cukrářské výrobky.
Skladování
Skladujte v suchu při pokojové teplotě do 22 °C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření.
Výrobce
Pekárna Kabát, s.r.o.
Nad zavážkou 1184/5
143 00 Praha 4
Česká republika
Složení
Pšeničná mouka hladká |
Pšeničná mouka celozrnná |
Žitná mouka |
Lněné semínko |
Máslo |
Sůl |
Voda |
Přípravek zlepšující mouku |
Med |
Sušený pšeničný kvas |
Jáhly |
Fermentovaná ŽITNÁ mouka |
Pekanové ořechy |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 2220 kJ/530 kCal |
Tuky | 10.9 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 2.21 g |
Sacharidy | 36.2 g |
z toho cukry | 3.95 g |
Bílkoviny | 6.93 g |
Sůl | 1.3 g |
Vláknina | 3.99 g |
Alergeny
Obiloviny obsahující lepek |
Mléko |
Skořápkové plody |
Může obsahovat stopy: |
Vejce |
Sójové boby |
Sezamová semena |