

Knedlíky Láznička
Láznička Bramborový knedlík
500 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 7 DNŮ
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Bramborový knedlík Láznička vyrobený s láskou.
Základem jsou kvalitní suroviny - minimálně 60 % brambor, čerstvě umletá mouka dovážená přímo ze mlýna a další kvalitní suroviny. Bramborový knedlík Láznička se umístil na druhém místě v testu MF Dnes a České potravinářské komory 2013.
Jak se vyrábí?
Kouzlo domácí chuti knedlíků Láznička je zaručeno kombinací několika faktorů. Kromě kvalitních surovin je důležité ruční zpracování knedlíků. Aby byl výsledný produkt nadýchaný a kyprý, je nutné zvládnout sice jednoduchý, ale důležitý grif práce s těstem. A ten zatím nezvládne žádný stroj. Knedlíky kynou po přesně stanovenou dobu při dané teplotě a vlhkosti. Roky společnost testovala a zdokonalovala zdánlivě jednoduché postupy výroby.
Použití
Bramborový knedlík je tradiční přílohou mnoha českých jídel. Skvělý je jako příloha k pečenému masu a drůbeži.
O výrobci
Společnost Knedlíky Láznička se pravidelně stává vítězem v různých soutěžích a testech. Cílem společnosti je vyvrácení mýtů, že doma vyrobený knedlík je lepší než ten koupený. Tajemství výrobků značky Láznička spočívá v kvalitních surovinách, které jsou míchány v poměru, který dodržovaly naše babičky při přípravě nedělního oběda. V knedlících nenajdete žádné konzervanty ani potravinářská barviva.
Skladování
Skladujte při teplotě do 10°C.
Výrobce
Knedlíky Láznička
Jakobiho 327
Praha 10, Petrovice
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Brambory |
Pšeničná krupice |
Voda |
Vejce |
Sůl |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 493 kJ/118 kCal |
Tuky | 0.7 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0.2 g |
Sacharidy | 23 g |
z toho cukry | 0.7 g |
Bílkoviny | 3.7 g |
Sůl | 1.2 g |
Vláknina | 0 g |
Alergeny
Obiloviny obsahující lepek |
Vejce |