A je to tady. Za chviličku přijde Ježíšek. Abyste na to rozbalování všech těch dárků byli při síle, je potřeba si dát pořádně do nosu. Tak si připravte nezapomenutelnou hostinu, ať z těch Vánoc i břicho něco má. Připravte si tradiční rybí polévku z Třeboňského kapra, výborný bramborový salát z Keřkovských rohlíčků a aby mu nebylo na talíři smutno, osmažte si k němu kapra, klobásu nebo řízek z telecího!
POLÉVKOU TO ZAČÍNÁ, ALE NEKONČÍ
RYBÍ POLÉVKA ŠUPINO PRESTO
Někdo ji nemůže přijít na chuť, jiní ji milují. Řeč je o rybí polévce, která vykouzlí tu pravou chuť Vánoc. U nás najdete všechny potřebné suroviny, od jiker a mlíčí z kaprů z Třeboně, až po skvělou a kvalitní zeleninu do vývaru! Tak ploutev na to, že to bude boží dobrota.
Recept na tuhle dobrotu NAJDETE ZDE
VÁNOČNÍ ZELŇAČKA? NO JASŇAČKA!
Zelňačka hlavně na Slovensku patří mezi tradiční vánoční polévky. Kdo ale říká, že si ji nemůžete připravit hezky česky i vy? Tato polévka má i u nás velkou tradici a patří na štědrovečerní tabuli spousty rodin, tak si nakupte jednoduše vše, co potřebujete! A jako inspiraci můžete použít náš recept.
Pravou zelňačku uvaříte podle NAŠEHO RECEPTU
HRACHOVÁ POLÉVKA VÁNOČNÍ
Komu rybí nevoní, pusťte se do hrachový! Tradice netradice, chutím zkrátka neporučíte a hrachovou polévkou nic nepokazíte.
Recept na ní NAJDETE ZDE