Cart

1 ServingRychlovka

Buy all ingredients right below the recipe

SUROVINY

  • 10 cherry rajčat
  • 2 vejce
  • 8 lístků bazalky
  • 1 menší stroužek česneku
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 1 lžička másla
  • čerstvě mletý pepř
  • sůl

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

POSTUP

  • 1Rajčata nakrájíme na čtvrtiny, dáme do misky a lehce je pomačkáme vidličkou. Česnek a 6 lístků bazalky nakrájíme najemno.
  • 2Na pánvi na středním ohni rozehřejeme olej a máslo, přidáme česnek a orestujeme ho dozlatova. Přidáme bazalku a promícháme. Přidáme rajčata a restujeme 1 minutu. Ochutíme špetkou soli a pepře a promícháme. Přilijeme 1 lžíci vody a promícháme.
  • 3Na rajčata rozklepneme vejce, osolíme je a opepříme a pánev přiklopíme poklicí. Pečeme 3 minuty nebo dokud bílek neztuhne. Přendáme na talíř, kde je dozdobíme zbylou bazalkou.
Roman Vaněk
Together with Rohlík, I’ve put together a selection of the most popular recipes from my cookbooks and linked them with the right ingredients. Let us know how the recipe turned out #rohlikchef

SUROVINY