1 ServingRychlovka
Buy all ingredients right below the recipe
SUROVINY
- 10 cherry rajčat
- 2 vejce
- 8 lístků bazalky
- 1 menší stroužek česneku
- 1 lžíce olivového oleje
- 1 lžička másla
- čerstvě mletý pepř
- sůl
The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.
POSTUP
- 1Rajčata nakrájíme na čtvrtiny, dáme do misky a lehce je pomačkáme vidličkou. Česnek a 6 lístků bazalky nakrájíme najemno.
- 2Na pánvi na středním ohni rozehřejeme olej a máslo, přidáme česnek a orestujeme ho dozlatova. Přidáme bazalku a promícháme. Přidáme rajčata a restujeme 1 minutu. Ochutíme špetkou soli a pepře a promícháme. Přilijeme 1 lžíci vody a promícháme.
- 3Na rajčata rozklepneme vejce, osolíme je a opepříme a pánev přiklopíme poklicí. Pečeme 3 minuty nebo dokud bílek neztuhne. Přendáme na talíř, kde je dozdobíme zbylou bazalkou.
Roman Vaněk
Together with Rohlík, I’ve put together a selection of the most popular recipes from my cookbooks and linked them with the right ingredients. Let us know how the recipe turned out #rohlikchef