Cart

4 ServingsDo hodinky

Buy all ingredients right below the recipe

INGREDIENTS

  • 2 zralé banány
  • 250 g mascarpone
  • 50 g změklého másla
  • 40 g třtinového cukru
  • 4 lžíce moučkového cukru
  • 20 ml limetové šťávy
  • 3 lžíce hnědého rumu
  • 1 lžička mleté skořice

You also need

  • alobal

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

INSTRUCTIONS

  • 1Mascarpone krátce promícháme s moučkový cukrem a rumem a dáme vychladit do lednice.
  • 2Troubu rozehřejeme na 200 ºC.
  • 3Limetovou šťávu promícháme s třtinovým cukrem. Máslo smícháme se skořicí. Banány oloupeme, překrojíme napůl a promícháme je s limetovou šťávou s cukrem.
  • 4Do pánve položíme banány, zalijeme je limetovou šťávou a rozložíme na ně máslo smíchané se skořicí. Pánev překryjeme alobalem a vložíme ji do rozehřáté trouby na 10 minut. Hotové banány nakrájíme na menší kousky a promícháme je se šťávou, která zbyla v pánvi.
Roman Vaněk
Together with Rohlík, I’ve put together a selection of the most popular recipes from my cookbooks and linked them with the right ingredients. Let us know how the recipe turned out #rohlikchef

INGREDIENTS

You also need