4 ServingsDo hodinky
Buy all ingredients right below the recipe
INGREDIENTS
- 2 zralé banány
- 250 g mascarpone
- 50 g změklého másla
- 40 g třtinového cukru
- 4 lžíce moučkového cukru
- 20 ml limetové šťávy
- 3 lžíce hnědého rumu
- 1 lžička mleté skořice
You also need
- alobal
The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.
INSTRUCTIONS
- 1Mascarpone krátce promícháme s moučkový cukrem a rumem a dáme vychladit do lednice.
- 2Troubu rozehřejeme na 200 ºC.
- 3Limetovou šťávu promícháme s třtinovým cukrem. Máslo smícháme se skořicí. Banány oloupeme, překrojíme napůl a promícháme je s limetovou šťávou s cukrem.
- 4Do pánve položíme banány, zalijeme je limetovou šťávou a rozložíme na ně máslo smíchané se skořicí. Pánev překryjeme alobalem a vložíme ji do rozehřáté trouby na 10 minut. Hotové banány nakrájíme na menší kousky a promícháme je se šťávou, která zbyla v pánvi.
Roman Vaněk
Together with Rohlík, I’ve put together a selection of the most popular recipes from my cookbooks and linked them with the right ingredients. Let us know how the recipe turned out #rohlikchef